Stichting Pensioenfonds IBM Nederland - Februari 2024 - Beleidsdekkingsgraad 137,1% - Actuele dekkingsgraad 134,3% - Vereiste dekkingsgraad 106,0% - meer informatie

WELKOM BIJ DE DE GREY BLUE CIRCLE
 
De Grey Blue Circle, kortweg GBC, is een vereniging van oud-medewerkers van IBM Nederland, zowel gepensioneerden als nog niet gepensioneerden. De vereniging behartigt niet alleen de belangen van haar leden, maar probeert ook de binding tussen de leden te vergroten door het organiseren van bijeenkomsten.
 
Bij de opties in het menu bovenaan de pagina vind u meer algemene informatie over de Grey Blue Circle. Voor geregistreerde leden is er na inloggen meer informatie omtrent o.a. de doelstellingen en de belangenbehartiging  van de GBC beschikbaar. Ook zijn op het besloten deel van de website een interactief Forum over belangrijke en interessante onderwerpen te vinden, evenals een fotogalerij, ledenlijsten, nieuwsberichten, etc.
 
Mocht u als ex IBM-medewerker nog geen lid zijn, dan moedigen wij u aan om te klikken op: AANMELDEN ALS NIEUW LID.
 
Als u contact wilt hebben met het bestuur dan kunt u hiervoor een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Volgende bijeenkomst

GBC/QCC VOORJAARSBIJEENKOMST -  DONDERDAG 18 APRIL 2024

De Weistaar 03

De GBC voorjaarsbijeenkomst 2024 wordt gehouden in De Weistaar, Rottegatsteeg 6 te Maarsbergen.

HET WORDT EEN GEZAMELIJKE ALV VAN DE GREY BLUE CIRCLE EN DE QUARTER CENTURY CLUB

WIJ HEBBEN 10 PLAATSEN GERESERVEERD VOOR ASPIRANT-LEDEN (EX IBM ST/ER, INCLUSIEF EVT. PARTNER EN NOG GEEN GBC LID. ZELFDE KOSTEN ALS VOOR DE LEDEN. WIE HET EERST ......

 INFORMATIE & INSCHRIJVEN
DIRECT INSCHRIJVEN